fredag den 30. januar 2015

Art Journal

Jeg har lavet en side i min art journal som skulle være inspiration til en udfordring jeg har lagt ud i Facebook-gruppen Art Journaling - Danmark. Udfordringen gik ud på at bruge GUL, BLOMSTER og MINDST 1 STEMPLET MOTIV. Siden ser sådan ud:



Siden er lavet med de små Distress Ink pads. Mønstret er lavet med sværten på stencils og striberne er lavet med en vådserviet. Stemplet er farvelagt med Dylusions Ink Spray.

lørdag den 17. januar 2015

Art Journal

Kraftigt inspireret af Dyan Reaveley har jeg lavet denne side i min art journal. Jeg har tegnet et mønster som er farvelagt med Dylusions ink spray. Derefter har jeg brugt sort gesso over stencils for at lave damerne. Til sidst har jeg skrevet og lavet kanter med en hvid pen.
Tryk her for at se hvordan Dyan har lavet sin side.


Rigtig god weekend.

fredag den 9. januar 2015

Fødselsdagskort

Jeg har lavet et fødselsdagskort som skal afleveres i morgen. Er dog ret sikker på at fødselaren ikke følger med herinde så jeg vover pelsen og viser jer det i dag.


Baggrunden er lavet med de små distress ink pads, fuglen er et stempel fra Dina Wakley som er farvelagt med Dylusions og teksten er et Dylusions stempel .

Jeg håber at I alle sammen havde en rigtig dejlig jul og at I er kommet godt ind i det nye år.
RIGTIG GOD WEEKEND!