lørdag den 24. september 2011

WMSC66

Så er der endnu en udfordring hos Waltzing mouse. Denne gang er det en meget enkel rund skitse og mit resultat ser sådan ud:


Kortet er lavet af samme papirer som til udfordringen i sidste uge men jeg er blevet rigtig glad for farverne i min Tim Holtz paperstack.

søndag den 18. september 2011

Tag

For noget tid siden fandt jeg en udfordring hvor man skulle lave et tag. Jeg nåede ikke at blive færdig til tiden men nu er det færdigt.


Jeg er blevet ret glad for at deltage i forskellige udfordringer rundt omkring på nettet. Det giver en masse inspiration og bliver tit til noget som jeg ellers ikke ville have lavet:)

lørdag den 17. september 2011

Lily Pad Cards

Jeg deltager i udfordringen hos Lily Pad Cards med dette kort:

WMSC65

Så blev det lørdag igen og der kom en ny skitseudfordring hos Waltzing mouse. Denne gang har jeg måske overdrevet det lidt med stemplerne... Men det er bare så svært at vælge nogle fra!!! :)
Waltzing mouse stempler, Tim Holtz papir, bånd og sværte... Her er resultatet:

Rigtig god weekend!

mandag den 12. september 2011

Kort og nye stempler

Jeg havde besøg af en flok søde scraptøser i går og vi lavede kort. Her er de 2 jeg fik lavet:

I dag kom posten så med mine stempler som jeg bestilte sidste søndag hos Waltzing mouse stamps. Nyt legetøj som jeg har glædet mig meget til at få hjem : )

lørdag den 10. september 2011

WMSC64

Så blev det lørdag og det betyder endnu en udfordring hos Waltzing mouse. Denne gang er det en meget enkel skitse og mit bud ser sådan ud:

Rigtig god weekend ;)

fredag den 9. september 2011

PDCC98

Jeg deltager endnu en gang i udfordringen hos The Play Date Cafe. Det er en farveudfordring hvor man skal bruge farverne fra disse billeder:
Mit bud på udfordringen ser sådan ud:

lørdag den 3. september 2011

WMSC63

Så er der endnu en udfordring hos Waltzing mouse. Jeg har forsøgt mig med et halloweenkort. Det er ikke noget jeg plejer at lave, da vi jo ikke bruger det så meget her i Danmark, men nu har jeg da et på lager :)
De har endnu en gang glemt at ligge inlinkz knappen på bloggen så nu må jeg bare vente på at jeg kan uploade mit bidrag til udfordringen... Forhåbentlig inden længe:)