lørdag den 30. juli 2011

WMSC #58

Jeg forsøger mig endnu en gang med at deltage i udfordringen hos Waltzingmouse.

fredag den 29. juli 2011

Page maps

Jeg har lavet endnu et kort. Denne gang har jeg brugt en skitse fra Page maps.

Udsalg!!

Jeg har lige været en tur i Panduro hobby i Rosengårdcentret. Det var helt sikkert turen værd for de havde nogle gode ting på udsalg:-D Beklager at hovedet skal lidt på skrå for at se tingene. Jeg har vendt billedet på computeren men her på bloggen vil det åbenbart være på tværs ;-s

 Jeg er meget spændt på at se nålene på et kort eller lignende:-)

Flere kort

Jeg får godt nok lavet mange kort for tiden. Det er nok den våde sommerferie jeg har haft der har givet masser af tid til den slags. Her er et par stykker mere.



torsdag den 28. juli 2011

Endnu et bannerkort

Jeg har lavet et meget lyseblåt kort. Jeg skal til barnedåb på søndag men jeg tror nu ikke at moderen kigger på min blog så jeg vover pelsen og ligger kortet på i dag ;-) Nålen har jeg fået af søde Gitte


søndag den 24. juli 2011

Endnu et stempelkort:-)

Jeg har lavet endnu et kort med det nye stempelsæt.

lørdag den 23. juli 2011

Lily Pad cards

Jeg har lavet et kort mere til en udfordring hos Lily Pad cards. Det er endnu en skitse udfordring. De eneste krav var at man skulle bruge deres skitse og at kortet skulle være helt nyt:-)

wms challenge #57

Jeg har fået nogle super lækre nye stempler med posten fra waltzing mouse stamps. De skulle straks i brug og jeg er så glad for resultatet at jeg besluttede at deltage i deres udfordring.  Det er en skitseudfordring hvor man mindst skal bruge et af deres stempler. Jeg har brugt fem af stemplerne her.

søndag den 10. juli 2011

Hygge hos Gitte

Jeg har været til scraphygge hos Gitte hvor jeg fik lavet disse 4 kort. Gitte skar ugler til mig på sin silhouette som jeg glæder mig rigtig meget til at få brugt nogle flere af :-)


søndag den 3. juli 2011

Til grin kan man hurtigt blive!!

Jeg var til fødselsdag hos Gitte i går og hun skulle jo have et kort. Jeg lavede dette kort med forskellige distress inks og 2 Hero Arts stempler. Da jeg så stolt afleverede kortet begyndte hun bare at grine!!! Inden hun sagde noget kom jeg selv i tanke om at jeg havde glemt alt om at skrive i kortet :-§ Pinligt!Nå... Sådan kan det gå og vi fik da alle noget at grine af ;-)